چاپ        ارسال به دوست

تفاهم نامه توسعه ناوگان کمباین های برداشت غلات و دانه های روغنی کشور

با هدف توسعه ناوگان کمباین برداشت غلات و دانه‌های روغنی، وزارت جهاد کشاورزی و شرکت کمباین سازی ایران تفاهم‌نامه همکاری امضاء کردند.

 

 

 

موضوع تفاهم نامه :

۱: بازسازی و نوسازی کمباین های برداشت غلات و دانه های روغنی

۲: جایگزینی کمباین های فرسوده با کمباین های نو
۳: تامین ۶۰۰ دستگاه کمباین برداشت غلات و دانه های روغنی
مدت تفاهم نامه : یک سال با قابلیت تمدید در صورت تأیید طرفین
هدف از این تفاهم نامه :

به منظور ارتقای کمی و کیفی ناوگان کمباین های برداشت غلات و دانه های روغنی کشور با هدف کاهش ضایعات و ارتقای کمی و کیفی عملیات برداشت محصولات اساسی و در جهت ایجاد ثبات و ارتقاء امنیت غذایی کشور از طریق بازسازی و جایگزینی کمباین های فرسوده و افزایش عرضه کمباین در کشور
.
 
به گزارش روابط عمومی شرکت کمباین سازی ایران، در قالب این تفاهم‌نامه که امروز با حضور مالک رحمتی قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی و سیدجواد ساداتی‌نژاد وزیر جهاد کشاورزی و علی اصغر حمیدی فرد مدیر عامل شرکت کمباین سازی ایران به امضاء رسید، تحقق هدف بازسازی و نوسازی کمباین‌های برداشت غلات و دانه‌های روغنی دنبال خواهد شد.

طبق این تفاهم‌نامه، شرکت کمباین‌سازی ایران ، علاوه بر ساخت و تحویل ۶۰۰ کمباین جدید، هزار کمباین فعلی کشور را بازسازی خواهد کرد و همچنین ۲۰۰ کمباین فرسوده را با کمباین‌های نو جایگزین خواهد کرد.


ارتقاء کمی و کیفی ناوگان برداشت محصول

علی اصغر حمیدی‌فرد مدیرعامل شرکت کمباین‌سازی ایران درباره اهداف انعقاد این تفاهم‌نامه اظهار کرد: ارتقاء کمی و کیفی ناوگان کمباین‌های برداشت غلات و دانه‌های روغنی کشور، کاهش ضایعات و بهبود کمی و کیفی عملیات برداشت محصولات اساسی، از جمله دستاوردهای این تفاهم‌نامه به‌شمار می‌رود.
وی ادامه داد: با اجرای تفاهم‌نامه مذکور همچنین شاهد ایجاد ثبات و ارتقاء امنیت غذایی کشور از طریق بازسازی و جایگزینی کمباین‌های فرسوده و افزایش عرضه کمباین در کشور خواهیم بود. 

 

 

تامین تسهیلات ارزان قیمت برای بازسازی هزار کمباین

حمیدی‌فرد درباره تعهدات شرکت کمباین‌سازی ایران در قالب این تفاهم‌نامه تصریح کرد: شرکت متعهد شده است شرایط و امکانات لازم برای تعمیر و بازسازی کمباین‌های برداشت غلات دانه‌های روغنی کشور را فراهم و اجرا کند.
او ادامه داد: در مقابل نیز مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی موظف است نسبت به اطلاع‌رسانی گسترده، شناسایی متقاضیان، تایید و معرفی آن‌ها اقدام کند.
حمیدی‌فرد تامین تسهیلات ارزان قیمت برای بازسازی و نوسازی هزار دستگاه کمباین برداشت غلات و دانه‌های روغنی را یکی دیگر از تعهدات وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد و افزود: مقرر شده است تسهیلات از طریق بانک کشاورزی و به نام متقاضیان در اختیار شرکت کمباین سازی ایران قرار داده شود.

 

تولید و تحویل ۶۰۰ دستگاه کمباین

او با بیان این‌که در قالب تفاهم‌نامه مذکور ۶۰۰ دستگاه کمباین برداشت غلات و دانه‌های روغنی توسط شرکت کمباین سازی ایران تولید خواهد شد، خاطرنشان کرد: کمباین‌های تولید شده براساس برنامه توزیع استانی مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی به متقاضیان مورد تایید تحویل داده خواهد شد.
مدیرعامل شرکت کمباین‌سازی ایران ادامه داد: علاوه‌ بر این، سالانه ۲۰۰ دستگاه کمباین فرسوده با عمر بالای ۱۳ سال و با اولویت کمباین‌های بالای ۲۰ سال اسقاط و به همین تعداد کمباین نو تولید و با در نظر گرفتن تخفیفات ویژه به متقاضیان تحویل داده خواهد شد.
او درباره نحوه ثبت نام متقاضیان برای خرید کمباین گفت: ثبت نام متقاضیان از طریق سامانه سیتا انجام می‌شود و پس از تایید مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی و نمایندگان استانی، به بانک کشاورزی ارجاع خواهد شد.

 


١٨:٤٢ - دوشنبه ١ شهريور ١٤٠١    /    شماره : ١٤٤    /    تعداد نمایش : ١٥١٨